Despre mine

Fotografia mea
nutritie.wellness.micu@gmail.com (http://www.facebook.com/nutritiewellness.micu)

luni, 11 octombrie 2010

TERAPII

Secolul XX a fost solicitant pentru umanitate, din cauza industrializarii masive si a exploziei tehnologice. Organismul uman a pierdut legatura cu natura, ceea ce a facut ca noi, oamenii, sa fim mai stresati si mai tot timpul in cautare de relaxare. Ca si terapeuti, recomandam o serie de tehnici, dupa cum urmeaza:

MASAJUL

Elibereaza tensiunea musculara, relaxeaza, revigoreaza si tonifica intregul organism, elimina toxinele din tesuturi, ajuta la oxigenarea lor si previne imbatranirea celulara. Reface tesuturile musculare afectate de microleziuni, elibereaza blocaje energetice, sustine organismul pentru a face fata stresului, asigura un excelent
tonus psihic. Mai ales daca este insotit de aromaterapie si meloterapie, are un rezultat fantastic asupra primitorului.

REFLEXOTERAPIA 

Este o stiinta veche de 6000 de ani. Trateaza prin masaj punctele reflexogene aflate pe talpa piciorului sau pe mana, producand o stare de relaxare profunda a pacientului. Regleaza functionarea optima a organismului, trateaza afectiuni cronice sau acute. Activeaza circulatia sangvina si metabolismul la nivelul organelor interne, a caror zona reflexogena a fost stimulata. Elimina blocajele energetice, aducand  armonia si echilibrul intregului corp.

REIKI

"Rei" in limba japoneza, inseamna Spirit, Divin, Viata. "Ki" inseamna energie vitala, respiratie sau forta vietii.
Ca si arta veche japoneza, Reiki este practic tratament cu energie universala, dar nu bioenergie.
Reiki creste intuitia, creativitatea, precum si gandirea logica si clara. Accelereaza procesele de vindecare prin stimularea sistemului imun. Ajuta corpul sa se autovindece. Elimina durerea, reduce stresul, anxietatea si frustrarea. Echilibreaza sistemul nervos, organele si glandele. Curata si elimina blocajele energetice si diminueaza efectele secundare ale medicamentelor.


Asa dar celor ce au reusit sa renunte la fumat datorita postarii anterioare, le recomandam terapii.
Toate cele bune 


   

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu